Partner van Waze en Google Maps
Telefoon
0543 49 00 88
E-mail

Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden komen veel voor, zowel gepland als ongepland. Wij ondersteunen overheden en marktpartijen met overzichtelijke informatie rondom wegwerkzaamheden. Omleidingsroutes en afsluitingen in de juiste tijdframes, worden door ons verwerkt in Waze en Google Maps, dankzij de samenwerking met Stichting Waze Vrijwilligers Nederland. Deze dienstverlening kunnen wij uitbreiden met de aanwezigheid van een ervaren editor uit de Waze Community op de locatie van de wegwerkzaamheden. Actuele veranderingen kunnen hierdoor direct worden opgevangen en doorgegeven.

Ons Event Traffic Dashboard geeft een helder overzicht van het actuele verkeersbeeld rondom de wegwerkzaamheden. Ook omleidingsroutes kunnen dankzij ons dashboard continu worden gemonitord. Indien gewenst kunnen wij over een bepaalde periode ook historische gegevens bijhouden zodat het verkeersplan goed geëvalueerd kan worden. 

Automobilisten die navigeren met Waze informeren wij over wegwerkers door waarschuwingen in-car, wat een belangrijke bijdrage levert aan hun beider veiligheid. Ook kunnen wij automobilisten informeren over alternatieven, zowel in route als in modaliteiten.

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op