Partner van Waze en Google Maps
Telefoon
0543 49 00 88
E-mail

TripService – Webinars

Wij organiseren geregeld webinars voor onze doelgroepen. Hieronder zie je een overzicht van toekomstige webinars. Per webinar hebben wij beschreven wat je kunt verwachten. Daarnaast is het mogelijk om per webinar in te schrijven.

Onze webinars zijn voor iedereen toegankelijk en geheel gratis. Wij zijn van mening dat kennis er is om te delen!

Toekomstige Webinars

Webinar: Wegstatus 3.0

Wegstatus.nl wordt vernieuwd! Graag vertellen wij jou meer over de aanpassingen op Wegstatus.nl en welke kansen dit jou biedt. Op woensdag 6 mei om 10.00 uur organiseert TripService een webinar over Wegstatus 3.0. Meld je aan en zorg dat je deze belangrijke update niet mist!

Programma:
Datum: 6 mei 2020 
Start: 10.00 uur
Duur: 30 – 45 minuten

Webinar: Online Traffic Management

Hoe zorg jij ervoor dat bij wegwerkzaamheden de omleidingsroutes ook bekend zijn bij serviceproviders? Wij vertellen jou hoe aanpassingen aan de weg worden doorvertaald bij serviceproviders en social media. Daarbij vertellen we ook wat jij kunt doen zodat dit goed gebeurt.

Programma:
Datum: 20 mei 2020
Start: 10.00 uur
Duur: 30 – 45 minuten

Webinar: Evenementen aanpak 

Benieuwd hoe bezoekers kunnen worden gestuurd tijdens drukke piekmomenten? Wij vertellen jou hoe je bezoekers van jouw evenement op de juiste manier kunt informeren en wat jij als organisator aan data van jou bezoekers kunt ontvangen. 

Programma
Datum: 3 juni 2020
Start: 10.00 uur
Duur: 30 – 45 minuten

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op