Post-trip: Reizigers analyse

9 augustus 2023

Post-trip: Reizigers analyse Analyse & Rapportage Na afloop van onze campagnes analyseren wij het effect van de campagne en werkzaamheden. Dit wordt verwerkt in de op te stellen rapportage. In deze rapportage komen de volgende zaken aan bod om het succes te bepalen: Reistijdmetingen Via ons Roadwork Traffic Dashboard kunnen we in kaart brengen wat […]

Lees verder

Pre-trip: Informatie campagnes

9 augustus 2023

Met onze tools ondersteunen wij opdrachtgevers om de weggebruikers zo optimaal mogelijk te informeren voorafgaand aan hun vertrek.

Lees verder

Webinars Online Traffic Management

12 december 2022

Wij organiseren geregeld webinars voor onze doelgroepen. Hieronder zie je een overzicht van webinars die hebben plaatsgevonden. Per webinar hebben wij beschreven wat je kunt verwachten. Daarnaast is het mogelijk om per webinar in te schrijven. Onze webinars zijn voor iedereen toegankelijk en geheel gratis. Wij zijn van mening dat kennis er is om te […]

Lees verder

Online Traffic Management

8 december 2022

TripService – Webinars Online Traffic Management Wij organiseren geregeld webinars voor onze doelgroepen. Hieronder zie je een overzicht van toekomstige webinars. Per webinar hebben wij beschreven wat je kunt verwachten. Daarnaast is het mogelijk om per webinar in te schrijven. Onze webinars zijn voor iedereen toegankelijk en geheel gratis. Wij zijn van mening dat kennis […]

Lees verder

Schoolzones – Ministerie I&W

28 september 2021

Veilig Verkeer Nederland is, samen met het ministerie, dit jaar gestart met de pilot om schoolzones en meldingen hierover weer te geven in navigatie-apps. Met Waze takeovers droegen we hier aan bij.

Lees verder

Online Traffic Management A4/A9

28 september 2021

Op twee snelwegen, A4 Burgerveen – Schiphol en A9 Raasdorp – Velsen, is een vergelijkbaar project van Online Traffic Management ingezet. Eén week voor de wegwerkzaamheden startte het project om weggebruikers te informeren. Hiervoor is gebruik gemaakt van Waze takeovers en advertenties via Facebook, Instagram en Google Display.

Lees verder

De Grote Kruising (N210) – Krimpen aan den IJssel

28 september 2021

Door een reconstructie van de grote kruising (N210, C.G. Roosweg en de Nieuwe Tiendweg) werd de gebruikelijke route van weggebruikers die door dit gebied reden aangepast. Om dit zo correct mogelijk te doen hebben we Waze takeovers ingezet om weggebruikers te informeren.

Lees verder

Controle snelheden

13 maart 2021

Het is belangrijk dat regelmatig controle plaatsvindt van de open-data die door de overheid wordt aangeboden. Zeker met projecten zoals Mobili-Data in het verschiet. In opdracht van het AWV hebben wij in 2020 een analyse uitgevoerd van de verkeersborden die een relatie hebben tot de maximumsnelheid.

Lees verder

A2 Deil-Empel

11 maart 2021

Voor de wegwerkzaamheden aan de A2 bij Deil-Empel zijn wij door Rijkswaterstaat gevraagd mee te helpen met het informeren van de weggebruiker. Via Waze, Google Ads, Facebook en Instagram hebben wij in samenwerking met Rijkswaterstaat, verschillende statische en dynamische informatie laten zien.

Lees verder

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.

Neem contact op