Schoolzones – Ministerie I&W

28 september 2021

Veilig Verkeer Nederland is, samen met het ministerie, dit jaar gestart met de pilot om schoolzones en meldingen hierover weer te geven in navigatie-apps. Met Waze takeovers droegen we hier aan bij.

Lees verder

Online Traffic Management A4/A9

28 september 2021

Op twee snelwegen, A4 Burgerveen – Schiphol en A9 Raasdorp – Velsen, is een vergelijkbaar project van Online Traffic Management ingezet. Eén week voor de wegwerkzaamheden startte het project om weggebruikers te informeren. Hiervoor is gebruik gemaakt van Waze takeovers en advertenties via Facebook, Instagram en Google Display.

Lees verder

De Grote Kruising (N210) – Krimpen aan den IJssel

28 september 2021

Door een reconstructie van de grote kruising (N210, C.G. Roosweg en de Nieuwe Tiendweg) werd de gebruikelijke route van weggebruikers die door dit gebied reden aangepast. Om dit zo correct mogelijk te doen hebben we Waze takeovers ingezet om weggebruikers te informeren.

Lees verder

Controle snelheden

13 maart 2021

Het is belangrijk dat regelmatig controle plaatsvindt van de open-data die door de overheid wordt aangeboden. Zeker met projecten zoals Mobili-Data in het verschiet. In opdracht van het AWV hebben wij in 2020 een analyse uitgevoerd van de verkeersborden die een relatie hebben tot de maximumsnelheid.

Lees verder

A2 Deil-Empel

11 maart 2021

Voor de wegwerkzaamheden aan de A2 bij Deil-Empel zijn wij door Rijkswaterstaat gevraagd mee te helpen met het informeren van de weggebruiker. Via Waze, Google Ads, Facebook en Instagram hebben wij in samenwerking met Rijkswaterstaat, verschillende statische en dynamische informatie laten zien.

Lees verder

A9 Gaasperdammertunnel

4 maart 2021

De A9 bij Amsterdam is onlangs gedeeltelijk aangepast, waardoor het verkeer nu door tunnelbuizen rijdt. Hiervoor hebben wij, in samenwerking met de Waze Community, de route- en kaart-informatie in Waze en Google Maps aangepast.

Lees verder

Roadwork Traffic Dashboard

4 januari 2021

Inzicht in de actuele verkeerssituatie is voor wegwerkzaamheden en evenementen van groot belang. Weten hoe het verkeer zich beweegt en waar je op moet sturen, helpt bij het soepel laten verlopen van de verkeersstromen bij wegwerkzaamheden of naar evenementen. Het Roadwork Traffic Dashboard helpt daarbij, door gebruik te maken van allerlei databronnen van overheden en gebruikers van navigatiesystemen

Lees verder

Rijkswaterstaat – IJsselbruggen

21 juli 2020

Rijkswaterstaat heeft voor het IJsselbruggen project onze hulp gevraagd voor de informatievoorziening naar de weggebruiker. Dit project was onze testcase voor onze Online Traffic Management aanpak.

Lees verder

Mobility Portal

25 september 2019

Hoe informeer je bezoekers van een gebied of evenement over hun reisopties, waarbij je kunt sturen in hun reisgedrag? De Mobility Portal maakt dit mogelijk

Lees verder

Waze Takeover

23 september 2019

Stel je voor dat je gebruikers van Waze een persoonlijk bericht kunt sturen op basis van hun locatie. Dit is mogelijk dankzij Waze Takeover. Hiermee kunnen we een boodschap, eventueel met afbeelding, klaarzetten en tonen aan Waze gebruikers in een periode op een bepaalde locatie.

Lees verder

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.

Neem contact op