Altijd up-to-date navigatie dankzij loket kaartaanpassingen

TripService zet zich in om navigatiesystemen altijd up-to-date te houden. Dit doen we door overheden, wegbeheerders en marktpartijen te ondersteunen bij het doorgeven van wijzigingen in de wegeninfrastructuur en het invoeren van afsluitingen.

Loket kaartaanpassingen

Om kaartfouten te melden en wijzigingen door te geven, hebben we het loket kaartaanpassingen opgezet. Dit loket is bereikbaar via kaartaanpassingen@tripservice.nl.

Diverse projecten succesvol afgerond

De afgelopen maanden hebben we met succes diverse projecten uitgevoerd voor verschillende gemeenten. Hierbij hebben we geholpen om de navigatie voor zowel automobilisten als fietsers en voetgangers up-to-date te houden.

Enkele voorbeelden van onze projecten:

  • Gemeente Eindhoven: Gewijzigde rijrichtingen rondom Eindhoven Airport.
  • Gemeente Ede: Diverse wijzigingen, waaronder het project Parklaan en wijziging bij de Sijsselt.
  • BUKO: Tientallen wijzigingen in steden als Sneek, Krommenie en Den Haag.
  • Provincie Overijssel: Wijzigingen voor de provincie en gemeente Zwolle, en onderzoek naar de verkeerssituatie rondom Giethoorn in samenwerking met gemeente Steenwijkerland.

Samenwerking met partners

Naast onze directe werkzaamheden voor overheden en gemeenten, werken we ook nauw samen met diverse partners. Zo werken we onder andere met Traffic & More, TSNed en Visscher Traffic om gezamenlijk de kwaliteit van de navigatie te waarborgen.

Raamovereenkomsten

Om de samenwerking met overheden te intensiveren, sluiten we steeds vaker raamovereenkomsten af. Zo hebben we onlangs een raamovereenkomst gesloten met de provincie Overijssel, waardoor gemeenten in deze provincie eenvoudig wijzigingen via ons kunnen laten doorvoeren.

Uw partner voor up-to-date navigatie

TripService is uw partner voor het up-to-date houden van navigatiesystemen. Neem gerust contact met ons op via kaartaanpassingen@tripservice.nl of onze contactpagina om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw specifieke wensen.

Samen zorgen we voor veilige en efficiënte navigatie voor iedereen!

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op