Over TripService

TripService is een joint-venture tussen 2Ways en BeSite. Het is de combinatie van ruim 20 jaar ervaring in realisatie van internet oplossingen en verkeerskundige kennis en ervaring met (open) data en Waze. Hierdoor zijn wij in staat om complexe databronnen samen te voegen tot eenvoudig te gebruiken dashboards in diverse toepassingen. Inzicht, analyse en sturing zijn kernwoorden voor de oplossingen die wij realiseren voor onze opdrachtgevers.

Wij maken in veel van onze diensten gebruik van Waze, Google Maps, TomTom en AppleMaps, waardoor wij een bereik hebben van ruim 75% van de navigatiemarkt in Nederland.

2Ways

In 2016 is 2Ways ontstaan vanuit een missie om het gebruik van (open) verkeersdata te vergroten, beschikbare data te verrijken en er nieuwe toepassingsmogelijkheden mee te ontwikkelen. Door partnerships met Waze en de NDW bereikt steeds meer relevante informatie de weggebruiker. Het belangrijkste product Wegstatus.nl is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de markt.

BeSite 

In 1999 is BeSite opgericht als internetbureau en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 15 medewerkers. BeSite realiseert digitale meerwaarde voor haar klanten, die opereren binnen Smart Industry en Smart Mobility. Inmiddels met ruim 15 jaar ervaring in het realiseren van mobiliteitsoplossingen voor vervoerders, parkeerexploitanten, evenementen organisatoren en overheden. Voor meer informatie zie www.besite.nl

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op