Tools voor hulpdiensten

…als iedere seconde telt. Dat is de slogan van de hulpdiensten in Nederland en dat is waar wij hen mee helpen. Dankzij ons Incident Route Dashboard kunnen wij hulpdiensten ondersteunen in het vinden van de beste route naar een incident, op basis van het actuele verkeersbeeld. Vanuit een P2000 melding analyseren wij de locatiegegevens van een incident, berekenen de meest optimale route via onze databronnen en tonen dit op een overzichtelijk dashboard bij de hulpdiensten of in de meldkamer. 

Een veilige werkplek is van groot belang, juist ook voor de hulpdiensten. Door onze koppeling met de P2000 meldingen, Rijkswaterstaat en Stichting Incidentmanagement Nederland waarschuwen wij weggebruikers real time over aanwezige hulpdiensten. Weggebruikers krijgen hierdoor over aanwezige politie, ambulance, brandweer, maar ook nationale en regionale weginspecteurs en bergers een digitale vooraankondiging.

De chauffeur van het brandweervoertuig of de ambulance kan hierdoor de route al tot zich nemen, nog voor hij bij de auto is. Dit scheelt seconden en daarmee is de kans dat hulpdiensten nog sneller ter plaatse zijn vergroot.

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op