Incident feeds

Onze dienst stelt klanten in staat om real-time incidentinformatie te verkrijgen van gerenommeerde bronnen, waaronder Waze, NDW, Meldkamer, en Stichting Incident Management. Of je nu een provincie zoals Overijssel of Gelderland vertegenwoordigt, of een evenement organiseert, onze Incident feeds bieden een waardevol inzicht in de actuele verkeerssituatie.

Wat maakt onze Incident feeds uniek?

1. Diverse Datafeeds

Met toegang tot Waze, NDW, Meldkamer, en Stichting Incident Management, bieden wij een uitgebreid scala aan incidentinformatie. Deze bronnen dekken een breed spectrum van verkeerssituaties en zorgen voor een compleet beeld van wat er op de wegen gebeurt.

2. Flexibele Toegangsmogelijkheden

Onze Incident feeds kunnen worden ontsloten via API of het Telegram-platform, zodat je de informatie kunt integreren in jouw bestaande systemen of communicatiekanalen. Dit geeft jou de flexibiliteit om de gegevens op de meest efficiënte manier te benutten.

3. Snelle Reactietijd

Provincies zoals Overijssel en Gelderland maken al gebruik van onze dienst om weginspecteurs sneller ter plaatse te laten zijn. Door real-time incidentinformatie kunnen zij snel reageren op verkeersproblemen en de doorstroming verbeteren.

Datavalidatie voor Betrouwbaarheid

We begrijpen dat de kwaliteit van de gegevens cruciaal is. Daarom gaan we verder dan alleen het verstrekken van ruwe data. We valideren en consolideren de informatie van verschillende bronnen om de betrouwbaarheid te verbeteren. Op die manier kun je vertrouwen op nauwkeurige en actuele gegevens voor het nemen van cruciale beslissingen.

Bij TripService geloven we in de kracht van geavanceerde technologie om de mobiliteit te verbeteren. Met onze Incident feeds staan we klaar om jou te voorzien van de meest relevante en betrouwbare informatie, zodat je snel en effectief kunt handelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze dienst jouw verkeersbeheer naar een hoger niveau kan tillen.

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op