Tools voor slimme mobiliteit

Voor, tijdens en na de reis beschikt de reiziger over actuele, betrouwbare en correcte gegevens. Overheden, wegbeheerders, mobiliteitsorganisaties en evenementen willen weten wanneer en waar het druk is. Hierdoor kunnen zij betere verkeersmaatregelen treffen, hun reizigers sturen in hun gedrag of tot aanpassingen in het beleid komen. Onze producten zijn samen met deze organisaties ontwikkeld en sluiten daardoor naadloos aan op behoeften uit de markt.

Mobility Portal

Event Support Online Traffic Management

Hoe informeer je bezoekers van een gebied of evenement over hun reisopties, waarbij je kunt sturen in hun reisgedrag? De Mobility Portal maakt dit mogelijk

Event Traffic Dashboard

Event Support Online Traffic Management

Voor de veiligheidsregio Gooi- en Vechtstreek hebben wij een hulpdiensten dashboard ontwikkeld. De brandweer maakt hier gebruik van voor het bepalen van de route tijdens een uitruk.

Incident Route Dashboard

Incident Management

Hulpdiensten willen zo snel en veilig mogelijk naar incidenten toe rijden. Op het moment dat er een melding binnenkomt vanuit de alarmcentrale, is het er voor de hulpdiensten alles aan gelegen om de snelste en veiligste route te weten naar de plek van de melding.

Realtime Traffic Update

Incident Management Online Traffic Management

Op een website, op televisie of op de radio, wij hebben altijd de meest actuele verkeersinformatie beschikbaar en kunnen dit voor elk gewenst kanaal ontsluiten. Door de samenwerking met Waze en de locatiegegevens van de NDW (Nationale databank wegverkeersgegevens) en het VVC (Vlaams verkeerscentrum), kan een zeer accuraat en gedetailleerde Traffic Update worden gegenereerd voor Nederland en Vlaanderen. 

Traffic Reportal

Online Traffic Management

Via ons Event Traffic Dashboard of Roadwork Traffic Dashboard kunnen wij allerlei gekoppelde databronnen op overzichtelijke wijze laten zien, zodat  de gebruiker  inzicht krijgt in de situatie op de weg en de doorstroming op vooraf ingestelde routes.

Wegstatus.nl

Online Traffic Management

Ons platform Wegstatus.nl is gratis te gebruiken voor iedereen die kennis wil maken met de mogelijkheden van verkeer- en mobiliteitsdata in de Benelux.

Waze Community

Online Traffic Management

De kracht van Waze is de community, die op vrijwillige basis de kaarten en de verkeerssituatie up-to-date houdt. Iedere gebruiker van de Waze app draagt automatisch bij aan het actueel houden van de informatie, die Waze weer aan andere automobilisten geeft. Bijvoorbeeld door informatie over snelheid en positie te delen, maar ook door zelf meldingen te maken onderweg over bijzondere situaties.

Waze Takeover

Online Traffic Management

Stel je voor dat je gebruikers van Waze een persoonlijk bericht kunt sturen op basis van hun locatie. Dit is mogelijk dankzij Waze Takeover. Hiermee kunnen we een boodschap, eventueel met afbeelding, klaarzetten en tonen aan Waze gebruikers in een periode op een bepaalde locatie.

Roadwork Traffic Dashboard

Online Traffic Management

Inzicht in de actuele verkeerssituatie is voor wegwerkzaamheden en evenementen van groot belang. Weten hoe het verkeer zich beweegt en waar je op moet sturen, helpt bij het soepel laten verlopen van de verkeersstromen bij wegwerkzaamheden of naar evenementen. Het Roadwork Traffic Dashboard helpt daarbij, door gebruik te maken van allerlei databronnen van overheden en gebruikers van navigatiesystemen

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op