Tools voor slimme mobiliteit

Voor, tijdens en na de reis beschikt de reiziger over actuele, betrouwbare en correcte gegevens. Overheden, wegbeheerders, mobiliteitsorganisaties en evenementen willen weten wanneer en waar het druk is. Hierdoor kunnen zij betere verkeersmaatregelen treffen, hun reizigers sturen in hun gedrag of tot aanpassingen in het beleid komen. Onze producten zijn samen met deze organisaties ontwikkeld en sluiten daardoor naadloos aan op behoeften uit de markt.

Event Support

Event Support Je organiseert een evenement en wilt jouw bezoekers zo goed mogelijk informeren over hun reis naar het evenement. Hiervoor maak je een mobiliteitsplan, richt je (tijdelijke) parkeerlocaties in, zorg je voor looproutes en plaats je routeborden om het verkeer in goede banen te leiden. Maar hoe informeer je jouw bezoekers voordat ze aankomen […]

Mobility Portal

Event Support

Mobility Portal Hoe informeer je bezoekers van een gebied of evenement over hun reisopties, waarbij je kunt sturen in hun reisgedrag? De Mobility Portal maakt dit mogelijk. Door het ingeven van een vertrekadres (bijvoorbeeld de huidige locatie van de gebruiker) en een bestemming (bijvoorbeeld een evenement, een publiekstrekker of het centrum van een stad), wordt […]

Bezoekersanalyse

Event Support

Bezoekersanalyse Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Event Traffic Dashboard

Event Support Online Traffic Management

Voor de veiligheidsregio Gooi- en Vechtstreek hebben wij een hulpdiensten dashboard ontwikkeld. De brandweer maakt hier gebruik van voor het bepalen van de route tijdens een uitruk.

Event traffic dashboard

Event Support

Event traffic dashboard Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Kaartaanpassingen

Event Support

Kaartaanpassingen Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Realtime sturing bezoekers

Event Support

Realtime sturing bezoekers Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Incident Management

Incident Management

Tools voor hulpdiensten …als iedere seconde telt. Dat is de slogan van de hulpdiensten in Nederland en dat is waar wij hen mee helpen. Dankzij ons Incident Route Dashboard kunnen wij hulpdiensten ondersteunen in het vinden van de beste route naar een incident, op basis van het actuele verkeersbeeld. Vanuit een P2000 melding analyseren wij […]

Incident dashboard

Incident Management

Incident dashboard Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Incident feeds

Incident Management

Incident feeds Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Incident route dashboard

Incident Management

Incident route dashboard Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Navigatie voor hulpdiensten

Incident Management

Navigatie voor hulpdiensten Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Incident Route Dashboard

Incident Management

Hulpdiensten willen zo snel en veilig mogelijk naar incidenten toe rijden. Op het moment dat er een melding binnenkomt vanuit de alarmcentrale, is het er voor de hulpdiensten alles aan gelegen om de snelste en veiligste route te weten naar de plek van de melding.

Waze Community

Incident Management Online Traffic Management

De kracht van Waze is de community, die op vrijwillige basis de kaarten en de verkeerssituatie up-to-date houdt. Iedere gebruiker van de Waze app draagt automatisch bij aan het actueel houden van de informatie, die Waze weer aan andere automobilisten geeft. Bijvoorbeeld door informatie over snelheid en positie te delen, maar ook door zelf meldingen te maken onderweg over bijzondere situaties.

Online Traffic Management

Online Traffic Management

Online Traffic Management Het informeren en sturen van weggebruikers gebeurt over het algemeen met het plaatsen van borden en hekken. Tot een aantal jaren geleden stond hierbij vaak een bord van “navigatie uit”, maar inmiddels weten we dat veel weggebruikers alsnog hun navigatiesysteem gebruiken als zij wegwerkzaamheden naderen. Het is dus slim om weggebruikers ook […]

Minder Hinder

Online Traffic Management

Minder Hinder Wegwerkzaamheden geven vaak hinder voor omwonenden, weggebruikers en ondernemers. Vooral bij grootschalige en langdurige werkzaamheden is deze overlast helaas niet weg te denken. Wegbeheerders zetten al jaren in op het beperken van deze overlast en naast fysieke maatregelen, worden er ook digitale toepassingen ingezet. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van social media, analyse […]

Informatie campagnes

Online Traffic Management

Informatie campagnes Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Waze Takeover

Online Traffic Management

Stel je voor dat je gebruikers van Waze een persoonlijk bericht kunt sturen op basis van hun locatie. Dit is mogelijk dankzij Waze Takeover. Hiermee kunnen we een boodschap, eventueel met afbeelding, klaarzetten en tonen aan Waze gebruikers in een periode op een bepaalde locatie.

Realtime sturing

Online Traffic Management

Realtime sturing Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Reizigers analyse

Online Traffic Management

Reizigers analyse Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Roadwork Traffic Dashboard

Online Traffic Management

Inzicht in de actuele verkeerssituatie is voor wegwerkzaamheden en evenementen van groot belang. Weten hoe het verkeer zich beweegt en waar je op moet sturen, helpt bij het soepel laten verlopen van de verkeersstromen bij wegwerkzaamheden of naar evenementen. Het Roadwork Traffic Dashboard helpt daarbij, door gebruik te maken van allerlei databronnen van overheden en gebruikers van navigatiesystemen

Traffic Reportal

Online Traffic Management

Via ons Event Traffic Dashboard of Roadwork Traffic Dashboard kunnen wij allerlei gekoppelde databronnen op overzichtelijke wijze laten zien, zodat  de gebruiker  inzicht krijgt in de situatie op de weg en de doorstroming op vooraf ingestelde routes.

Wegstatus

Wegstatus

Ons platform Wegstatus.nl is gratis te gebruiken voor iedereen die kennis wil maken met de mogelijkheden van verkeer- en mobiliteitsdata in de Benelux.

Realtime Traffic Update

Wegstatus

Op een website, op televisie of op de radio, wij hebben altijd de meest actuele verkeersinformatie beschikbaar en kunnen dit voor elk gewenst kanaal ontsluiten. Door de samenwerking met Waze en de locatiegegevens van de NDW (Nationale databank wegverkeersgegevens) en het VVC (Vlaams verkeerscentrum), kan een zeer accuraat en gedetailleerde Traffic Update worden gegenereerd voor Nederland en Vlaanderen. 

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op