Incident dashboard

Benut de kracht van het Incident Dashboard, beschikbaar via het Wegstatus platform. Dit geavanceerde systeem maakt gebruik van triggers om relevante incidentmeldingen weer te geven, waarbij centralisten snel kunnen beoordelen of een uitruk nodig is. Meldingen worden alleen weergegeven als ze aan specifieke criteria voldoen, zoals het aangewezen werkgebied.

Kenmerken van het Incident Dashboard

1. Real-time Incidentmeldingen

Ervaar snelle detectie en weergave van incidenten volgens specifieke criteria, waardoor uw incidentmanagement geoptimaliseerd wordt.

2. Gedetailleerde Informatie

Verrijk uw incidentbeheer met gedetailleerde gegevens van verschillende betrouwbare bronnen, zoals meldkamers en Incident Management Nederland.

3. Efficiënt Rapporteren

Genereer uitgebreide rapporten met een gedetailleerde tijdslijn van gebeurtenissen, waardoor u snel en nauwkeurig kunt reageren op incidenten.

4. Continue Monitoring

Houd veranderingen in verkeersinformatie en de aanwezigheid van weginspecteurs nauwlettend in de gaten, wat de efficiëntie van uw incidentbeheer verder verbetert.

Waarom kiezen voor het Incident Dashboard?

  • Optimale Efficiëntie: Reageer snel en gericht op incidenten dankzij real-time meldingen.
  • Diepgaande Informatie: Vertrouw op gedetailleerde gegevens van diverse betrouwbare bronnen voor nauwkeurig incidentmanagement.
  • Uitgebreid Rapporteren: Genereer overzichtelijke rapporten met een gedetailleerde tijdslijn van gebeurtenissen.
  • Voortdurende Monitoring: Blijf op de hoogte van veranderingen in verkeerssituaties en de aanwezigheid van weginspecteurs.

Optimaliseer incidentbeheer met het Incident Dashboard. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een demo aan om de functionaliteiten zelf te ervaren. Samen tillen we uw incidentmanagement naar een hoger niveau.

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op