TripService en Groningen Bereikbaar slaan handen ineen voor verbeterd mobiliteit advies

TripService en Groningen Bereikbaar hebben hun krachten gebundeld in een samenwerking gericht op het bevorderen van duurzame mobiliteit en het verbeteren van de reiservaring in Groningen. Dit gezamenlijke initiatief heeft tot doel zowel inwoners als bezoekers van Groningen te voorzien van innovatieve oplossingen die verder gaan dan conventionele mobiliteit adviezen.

Een sleutelrol in dit project is weggelegd voor de Mobility Portal van TripService, die gedetailleerde multimodale reisadviezen biedt voor alle plekken in de stad, inclusief belangrijke evenementen. Wat deze samenwerking bijzonder maakt, is de integratie van duurzaamheidsfactoren, zoals CO2-uitstoot, in de verstrekte reisadviezen. Hiermee wordt tegemoetgekomen aan de groeiende behoefte aan milieuvriendelijke transportmogelijkheden.

“Wij zijn verheugd over de samenwerking met Groningen Bereikbaar”, benadrukt Wouter Giesen, Salesmanager bij TripService. “Ons doel is om niet alleen reistijden te optimaliseren, maar ook de milieu-impact te verminderen en reisplezier te vergroten. Hiermee willen we een meerwaarde bieden die verder gaat dan wat standaard navigatie-apps doen.”

De reisadviezen binnen de Mobility Portal gaan verder dan gebruikelijke routes. Ze houden rekening met actuele en toekomstige wegwerkzaamheden, waardoor gebruikers mogelijke vertragingen kunnen omzeilen en hun reistijd effectiever kunnen benutten.

Deze partnerschap sluit naadloos aan bij de bredere visie van Groningen Bereikbaar om burgers beter van dienst te zijn en hen op maat reisadvies te bieden dan bijvoorbeeld standaard navigatie-apps zoals Google Maps. “In samenwerking met TripService kunnen we onze gemeenschap voorzien van duidelijk en uniek reisadvies”, benadrukt Stefan-Jan Sijtsma, Projectmanager bij Groningen Bereikbaar. “Dit project stelt ons in staat om onze inwoners en bezoekers een niveau van mobiliteitsbegeleiding te bieden dat verder gaat dan de gebruikelijke opties.”

De samensmelting van de expertise van TripService en de doelstellingen van Groningen Bereikbaar belooft een tastbare verbetering van de mobiliteitservaring in Groningen. Het geavanceerde reisadviesplatform stelt gebruikers in staat weloverwogen keuzes te maken die niet alleen hun reizen optimaliseren, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Dit initiatief markeert een veelbelovende stap in de richting van een groenere en efficiëntere mobiliteitswereld. Ontdek nu zelf de Mobility Portal van Groningen Bereikbaar.

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op