Even voorstellen…Norick Rotman

Norick is eind februari begonnen als stagiair bij TripService. Hij gaat zich vooral bezighouden met Online Traffic Management. Norick stelt zich graag aan jullie voor.

Naam, leeftijd, woonplaats, woonsituatie?

Hey, mijn naam is Norick Rotman en ik ben 22 jaar. Ik woon in IJsselmuiden samen met mijn ouders en zusje. 

Vrije tijd, hobby’s, sport, huisdieren?

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met verschillende sporten en andere bezigheden. Ik voetbal op zaterdag meestal bij Dos Kampen Doordeweeks loop ik graag hard of ga ik naar de sportschool. s’ Avonds vind ik het leuk om spelletjes te doen of te relaxen met een boek of film. 

Wat studeer je?

Ik volg de opleiding “Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit” op Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Wat is je stageperiode bij TripService?

Ik loop stage van februari tot juli, voor vijf dagen in de week.

Wat zijn taken die je gaat oppakken en wat voor stageopdracht heb je van school meegekregen?

Ik ga bezig met Online Traffic Management. Hierbij zal ik voor projecten met verschillende partijen rond de tafel gaan en het reisgedrag van reizigers beïnvloeden. Dit zal ik bijvoorbeeld doen door het aanpassen en beïnvloeden van routes in navigatiesystemen. 

Hoe ben je bij TripService als stagebedrijf gekomen?

Ik ben bij TripService gekomen door een tip van mijn docent. In Hardenberg heb ik een beurs bezocht waar TripService ook aanwezig was voor een stagegesprek. Dit beviel aan beide kanten en zodoende is er een stageplek geregeld. 

Hoe zouden jouw vrienden je omschrijven?

Gezellig en positief. Ik sta altijd open om iets leuks te doen. 

Wat is je grootste angst?

Ik ben niet de grootste fan van hoogtes. 🙂

Wat is je favoriete maand en waarom?

Mei, lekker weer en veel te doen. Denk hierbij aan evenementen en festivals. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit en hoe ga je om met de lange reistijd?

Ik ga ’s ochtends met de trein naar stage, soms werk ik ook tijdens het reizen zodat mijn werkdag niet te lang wordt. Rond half 9 ben ik op kantoor en ga dan het werk uitvoeren waarbij ik moet samenwerken.Tijdens het reizen voer ik het werk uit dat ik zelfstandig kan doen.

Wat is je favoriete eten?

Mijn favoriete eten is pizza. Het lekkerste is om de pizza zelf te maken.

Wat wil je bereiken als je bent afgestudeerd?

Ik wil gaan werken bij een bedrijf dat zich bezighoudt met verkeer. Daarnaast wil ik mezelf verder ontwikkelen in een specifieke tak van het werkveld. Ik ben nog aan het kijken wat dit precies gaat worden. 

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op