Datum: 17 t/m 22 juli 2019
Locatie: Evenemententerrein Lichtenvoorde

Voor het Zwarte Cross Festival hebben wij de Mobility Portal ingezet als de reisplanner voor bezoekers. Ruim 30.000 bezoekers hebben gebruik gemaakt van deze reisplanner, die geïntegreerd was in de site en app van het festival. De reisplanner liet verschillende modaliteiten zien en zorgde ervoor dat bezoekers een juiste route aangeboden kregen op basis van hun bestemming (dagbezoekers, campinggasten, crew, etc).

Daarnaast hebben we ook ons Event Traffic Dashboard ingezet, om de invalswegen en routes naar en rondom het festival in de gaten te houden. Dankzij de samenwerking met de Waze Community en Localyse hebben we ook tijdelijke wegen en afsluitingen correct en tijdig in Waze en Google Maps kunnen plaatsen.

“Het volgen van ‘analoge borden’ wordt mijns inziens voor de automobilist steeds moeilijker/onwenniger, daarom zijn wij bij de Zwarte Cross op zoek gegaan naar andere middelen om onze bezoekers van A naar B te sturen. Hierbij hebben wij ook gebruik gemaakt van de Mobility Portal. De Mobility Portal is geïntegreerd in de site van de Zwarte Cross en heeft een grote groep bezoekers geholpen aan een persoonlijk reisadvies. De toekomst ligt in het digitaal informeren van onze bezoekers, daar ben ik van overtuigd!”

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op