TripService kijkt terug op een succesvolle Vakbeurs Mobiliteit

Onze eerste beurs ervaring is een feit! 

Vorige maand hebben wij deelgenomen aan de Vakbeurs Mobiliteit in Houten. We kijken graag met jou terug naar deze voor ons succesvolle beurs. In deze blog lees je meer over de Vakbeurs Mobiliteit en wat wij tijdens deze beurs hebben gepresenteerd.

TripService op de beurs

Voor TripService was dit de eerste beurs ervaring. Wij hebben samen met Localyse geëxposeerd,  omdat zij Google Maps partner zijn binnen de Benelux en wij Waze partner. Een goede samenwerking is belangrijk, omdat je samen verder komt dan alleen. Tijdens de beurs hebben we veel gesprekken mogen voeren met verschillende partijen die geïnteresseerd zijn in onze diensten. Hierbij willen wij alle personen bedanken die de moeite hebben genomen om ons op te zoeken. 

Tijdens de beurs hebben wij de volgende diensten/producten geïntroduceerd aan bezoekers:

  • Wegstatus.nl;
  • Mobility Portal;
  • Event Traffic Dashboard;
  • Incident Traffic Dashboard;
  • Waze verkeersinformatie.

Als Waze partner hebben we veel informatie kunnen delen over de mogelijkheden die wij bezoekers kunnen bieden. We maken veel gebruik van de real-time data die vanuit de weggebruiker komt en kunnen ook direct informatie teruggeven aan de weggebruiker. Ook kunnen we in real-time aanpassingen doen in de kaart en wijzigingen doorgeven.

Vakbeurs Mobiliteit

De vraag die tijdens deze beurs centraal stond was: “hoe houden we Nederland bereikbaar”? 

Op deze vraag hebben ruim 150 bedrijven een invulling gegeven met haar verschillende diensten/producten. Met ruim 2.000 bezoekers zijn er veel discussies gevoerd en zijn we weer een stapje dichterbij gekomen om Nederland bereikbaar te houden.

Meer weten over wat wij doen? Mail mij op wouter@tripservice.nl en ik vertel je er graag meer over onze producten/diensten.

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op