TripService verlengt samenwerking met Feestfabriek, organisator van de Zwarte Cross

Wij zijn verheugd om mede te delen dat onze samenwerking met de Feestfabriek, organisator van de Zwarte Cross, met nog eens drie jaar is verlengd. Deze verlenging markeert niet alleen een voortzetting van een succesvol partnerschap, maar brengt ook opwindende nieuwe ontwikkelingen met zich mee voor de toekomst van de Zwarte Cross-reiservaring.

Een van de meest opwindende aspecten van deze vernieuwde samenwerking is de aankondiging van een geheel geüpdate Zwarte Cross-reisplanner. Wij gaan de reisplanner naar de nieuwste versie brengen, waardoor bezoekers van de Zwarte Cross nog beter kunnen inspelen op hun individuele reisbehoeften.

Deze update komt op het perfecte moment, aangezien de Zwarte Cross continu streeft naar het verbeteren van de algehele bezoekerservaring. Met de geüpdate reisplanner kunnen festivalgangers nu nog gemakkelijker en efficiënter hun reis naar het evenement plannen. Of je nu met de auto, het openbaar vervoer of met vrienden meerijdt, de vernieuwde reisplanner biedt gedetailleerd en up-to-date advies om je moeiteloos naar het terrein te leiden.

Daarnaast zal de geüpdatete reisplanner ook rekening houden met actuele verkeersinformatie en alternatieve routes, waardoor bezoekers sneller en met minder stress op hun bestemming aankomen. Dit past perfect bij de filosofie van de Zwarte Cross, waar plezier en gemak hand in hand gaan.

De Feestfabriek is verheugd over de voortzetting van de samenwerking met TripService en kijkt uit naar de positieve impact die de geüpdatete reisplanner zal hebben op de Zwarte Cross-bezoekers. Samen streven we ernaar om het festival nog toegankelijker te maken en het reisproces voor alle bezoekers te vereenvoudigen.

Wij zijn enthousiast over deze nieuwe ontwikkelingen en kijken uit naar een succesvolle voortzetting van de samenwerking tussen TripService en de Feestfabriek. Samen zullen we ongetwijfeld bijdragen aan een onvergetelijke Zwarte Cross-ervaring voor alle festivalgangers. In de afbeelding hieronder is een voorbeeld te zien van de “nieuwe” Zwarte Cross-reisplanner.

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op