Partner van Waze en Google Maps
Telefoon
0543 49 00 88
E-mail

Event Traffic Dashboard

Het Event Traffic Dashboard kan worden ingezet tijdens evenementen en (grootschalige) werkzaamheden.

Tijdens evenementen is het van belang dat de doorstroming altijd op gang blijft. Door in- en uitstroom routes goed te monitoren en daarop direct te kunnen handelen met je verkeersmaatregelen, zorg je er voor dat bezoekers en passanten van een evenement in beweging blijven. Combineer je dit met de sturingsmogelijkheden in Waze en Google Maps, heb je een uniek palet aan mogelijkheden in handen om het verkeer in goede banen te leiden.

Tijdens (grootschalige) wegwerkzaamheden is het van belang dat de files niet uit de hand lopen. Binnen de speelruimte die beschikbaar is kunnen wij monitoren hoe routes functioneren en wat de huidige omleidingsroutes doen. Door dit te koppelen aan KPI’s is snel en overzichtelijk te zien waar de huidige knelpunten liggen en hoe hierop ingespeeld kan worden.

Tevens kan extra congestie voorkomen worden, doordat incidenten in het beheersgebied veel sneller gedetecteerd worden, dankzij informatie van Waze gebruikers. Deze informatie wordt realtime getoond in ons dashboard en Rijkswaterstaat, politie of verkeersregelaars kunnen hier direct op acteren.

Ook is het mogelijk om dit dashboard uit te breiden met de module Historische Data. Hiermee worden de getoonde gegevens voor een bepaalde periode opgeslagen, waardoor naderhand analyses kunnen plaatsvinden over gebeurtenissen.


Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op