Partner van Waze en Google Maps
Telefoon
0543 49 00 88
E-mail

Event Traffic Dashboard

Inzicht in de actuele verkeerssituatie is voor wegwerkzaamheden en evenementen van groot belang. Weten hoe het verkeer zich beweegt en waar je op moet sturen, helpt bij het soepel laten verlopen van de verkeersstromen rond wegwerkzaamheden of naar evenementen. Het Event Traffic Dashboard helpt daarbij, door gebruik te maken van allerlei databronnen van overheden en gebruikers van navigatiesystemen.

Tijdens evenementen is het van belang dat de doorstroming altijd op gang blijft. Door in- en uitstroom routes goed te monitoren en daarop direct te kunnen handelen met je verkeersmaatregelen, zorg je er voor dat bezoekers en passanten van een evenement in beweging blijven. Combineer je dit met sturingsmogelijkheden in Waze en Google Maps, heb je een uniek palet aan mogelijkheden in handen om het verkeer in goede banen te leiden.

Tevens kan extra congestie voorkomen worden, doordat incidenten in het beheersgebied veel sneller gedetecteerd worden, dankzij informatie van Waze gebruikers. Deze informatie wordt realtime getoond in ons dashboard en wegbeheerders zoals Rijkswaterstaat, politie of verkeersregelaars kunnen hier direct op acteren.

Het is mogelijk om dit dashboard uit te breiden met de module Historische Data. Hiermee worden de getoonde gegevens voor een bepaalde periode opgeslagen, waardoor naderhand analyses kunnen plaatsvinden over gebeurtenissen. Dit helpt bij het bepalen van de toekomstige aanpak en het maken van beleidskeuzes.

Voor Wegwerkzaamheden bieden we het Roadwork Traffic Dashboard.


Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op