Event Support

Vaak begint het evenement al vanaf de bank bij mensen thuis. Wij willen jou meenemen in ons verhaal over het sturen en analyseren van jouw bezoekers. Daarnaast vertellen we jou over onze visie op de 1,5 meter samenleving. Op woensdag 3 juni om 10.00 uur organiseren wij een webinar over event traffic management. Meld je aan en zorg dat je deze webinar niet mist!

Voor wie is deze webinar?

Ben jij verantwoordelijk voor de bereikbaarheid van jouw evenement? Heb jij interesse in slimme mobiliteitsoplossingen voor jouw evenement? Maak je al gebruik van een van onze mobiliteitsdiensten? Dan wil je deze webinar niet missen! Deze webinar richt zich voornamelijk op bedrijven werkzaam in de evenementenbranche, maar de meeste oplossingen zijn ook bruikbaar bij wegwerkzaamheden.

Maak je al gebruik van onze diensten? Dan willen wij jou graag een update geven waar wij staan met onze aanpak binnen de evenementenbranche. Op het eind is er de mogelijk voor Q&A en het bespreken van ideeën.

Doel van de webinar

Mobility Portal

Ons doel is om jou zoveel mogelijk te informeren en voor te bereiden op het nieuwe evenementen seizoen, wanneer dit ook zal starten ;-). Het doel dat je jezelf kunt stellen zijn de volgende: 

  • Ontdekken van nieuwe en intelligente systemen voor mobiliteit;
  • Kansen zien voor jouw evenement;
  • Weten hoe je met mobiliteit inspeelt op een 1,5 meter economie.

Programma

Datum: 3 juni 2020 
Start: 10.00 uur
Duur: 30 – 45 minuten

De volgende onderwerpen gaan we behandelen tijdens de webinar:

  • Mobiliteit aanpak bij meeste evenementen;
  • Intelligente systemen voor mobiliteit;
  • TripService visie op 1,5 meter economie;
  • Q&A – vragen die je graag wil stellen.

Toekomstige webinars

Webinar: Emergency services

Benieuwd hoe wij omgaan met incidenten detectie, of hoe de hulpdiensten op dit moment gebruik maken van slimme navigatie? Wij vertellen jou tijdens deze webinar hoe jij hier ook gebruik van kan maken en welke voordelen dit kan bieden.

Programma
Datum: 17 juni 2020 
Start: 10.00 uur
Duur: 30 – 45 minuten

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op