Wegstatus 3.0

Wegstatus.nl wordt vernieuwd! Graag vertellen wij jou meer over de aanpassingen op Wegstatus.nl en welke kansen dit jou biedt. Op woensdag 6 mei om 10.00 uur organiseert TripService een webinar over Wegstatus 3.0. Meld je aan en zorg dat je deze belangrijke update niet mist!

Voor wie is deze webinar?

Maak jij op dit moment gebruik van Wegstatus.nl, dan mag je dit zeker niet missen. Deze webinar is voor bedrijven die Wegstatus.nl op dit moment gebruiken en dit in de toekomst willen gaan intensiveren. Het kan zijn dat jij iets mist op de huidige Wegstatus.nl en graag wil weten of dit in Wegstatus 3.0 beschikbaar komt. De presentatie richt zich voornamelijk op bedrijven en overheden die werkzaam zijn rondom wegwerkzaamheden, evenementen en hulpdiensten. Maar ook anderen zijn welkom!

Doel

Ons doel is om jou zoveel mogelijk te informeren en voor te bereiden op de vernieuwingen op Wegstatus.nl. De doelen die je jezelf kunt stellen zijn de volgende: 

  • Antwoorden ontvangen omtrent ontwikkelingen;
  • Kansen zien voor jouw organisatie en klanten;
  • Wensen bespreken met TripService (de bouwers van Wegstatus.nl).

Programma

Datum: 6 mei 2020 
Start: 10.00 uur
Duur: 30 – 45 minuten

De volgende onderwerpen gaan we behandelen tijdens de webinar:

  • Wat je nog niet wist over Wegstatus.nl;
  • De belangrijkste ontwikkelingen op Wegstatus.nl;
  • Wat Wegstatus.nl voor jou kan betekenen;
  • Q&A – vragen die je graag zou willen stellen.

Toekomstige Webinars

Webinar: Online Traffic Management

Hoe zorg jij ervoor dat bij wegwerkzaamheden de omleidingsroutes ook bekend zijn bij serviceproviders? Wij vertellen jou hoe aanpassingen aan de weg worden doorvertaald bij serviceproviders en social media. Daarbij vertellen we ook wat jij kunt doen zodat dit goed gebeurt.

Programma:
Datum: 20 mei 2020
Start: 10.00 uur
Duur: 30 – 45 minuten

Webinar: Evenementen aanpak 

Benieuwd hoe bezoekers kunnen worden gestuurd tijdens drukke piekmomenten? Wij vertellen jou hoe je bezoekers van jouw evenement op de juiste manier kunt informeren en wat jij als organisator aan data van jou bezoekers kunt ontvangen. 

Programma
Datum: 3 juni 2020
Start: 10.00 uur
Duur: 30 – 45 minuten

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op