Mobility Portal

9 augustus 2023

Mobility Portal Hoe informeer je bezoekers van een gebied of evenement over hun reisopties, waarbij je kunt sturen in hun reisgedrag? De Mobility Portal maakt dit mogelijk. Door het ingeven van een vertrekadres (bijvoorbeeld de huidige locatie van de gebruiker) en een bestemming (bijvoorbeeld een evenement, een publiekstrekker of het centrum van een stad), wordt […]

Lees verder

Kaartaanpassingen

9 augustus 2023

Kaartaanpassingen Tijdens de werkzaamheden is het essentieel om weggebruikers juist te informeren over de actuele situatie op de weg. Hier kunnen wij met onze navigatie-partners een bijdrage aan leveren door informatie te delen over wegwerkzaamheden, afsluiting en rijstrookafsluitingen. Hiermee zijn alle weggebruikers goed en tijdig geïnformeerd. Wij werken samen met Waze, Google Maps, TomTom en […]

Lees verder

Webinars Event Support

12 december 2022

Wij organiseren geregeld webinars voor onze doelgroepen. Hieronder zie je een overzicht van toekomstige webinars. Per webinar hebben wij beschreven wat je kunt verwachten. Daarnaast is het mogelijk om per webinar in te schrijven. Onze webinars zijn voor iedereen toegankelijk en geheel gratis. Wij zijn van mening dat kennis er is om te delen!

Lees verder

Mobility Portal – Campus Groningen

28 september 2021

In 2020 deed de Gemeente Groningen een aanbesteding met als doel een Startup te selecteren die oplossingen weet op een maatschappelijk vraagstuk. In dit geval: Ontwikkel een oplossing die het bewustzijn in (verantwoordelijk) reisgedrag vergroot en mensen stimuleert om verantwoordelijke mobiliteitskeuzes te maken. Hierbij was campus Groningen één van de partners. 

Lees verder

Mobility Portal bij de Johan Cruijff ArenA

14 oktober 2020

Webinar: Mobility Portal bij de Johan Cruijff ArenA Hoe kijkt Maurits van Hövell (Consultant Mobility & Environment bij de Johan Cruijff ArenA) terug op de afgelopen evenementen in corona tijd? Hoe is het gelukt om toch evenementen te organiseren en welke rol kan de Mobility Portal hierin spelen? Op woensdag 28 oktober om 11.00 uur […]

Lees verder

Zwarte Cross Festival

23 september 2019

Voor het Zwarte Cross Festival hebben wij de Mobility Portal ingezet als de reisplanner voor bezoekers. Ruim 30.000 bezoekers hebben gebruik gemaakt van deze reisplanner, die geïntegreerd was in de site en app van het festival. De reisplanner liet verschillende modaliteiten zien en zorgde ervoor dat bezoekers een juiste route aangeboden kregen op basis van hun bestemming (dagbezoekers, campinggasten, crew, etc).

Lees verder

LatinVillage

23 september 2019

Voor het Latin-evenement LatinVillage hebben wij het Event Traffic Dashboard geleverd. Hieraan gekoppeld hebben wij de stichting Waze vrijwilligers Nederland ingezet voor het leveren van mensen die het portaal bedienden en hierbij inzichten konden bieden aan het mobiliteitsteam ter plaatse.

Lees verder

Event Traffic Dashboard

23 september 2019

Voor de veiligheidsregio Gooi- en Vechtstreek hebben wij een hulpdiensten dashboard ontwikkeld. De brandweer maakt hier gebruik van voor het bepalen van de route tijdens een uitruk.

Lees verder

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.

Neem contact op