Mobility Portal – Campus Groningen

28 september 2021

In 2020 deed de Gemeente Groningen een aanbesteding met als doel een Startup te selecteren die oplossingen weet op een maatschappelijk vraagstuk. In dit geval: Ontwikkel een oplossing die het bewustzijn in (verantwoordelijk) reisgedrag vergroot en mensen stimuleert om verantwoordelijke mobiliteitskeuzes te maken. Hierbij was campus Groningen één van de partners. 

Lees verder

Mobility Portal

25 september 2019

Hoe informeer je bezoekers van een gebied of evenement over hun reisopties, waarbij je kunt sturen in hun reisgedrag? De Mobility Portal maakt dit mogelijk

Lees verder

Zwarte Cross Festival

23 september 2019

Voor het Zwarte Cross Festival hebben wij de Mobility Portal ingezet als de reisplanner voor bezoekers. Ruim 30.000 bezoekers hebben gebruik gemaakt van deze reisplanner, die geïntegreerd was in de site en app van het festival. De reisplanner liet verschillende modaliteiten zien en zorgde ervoor dat bezoekers een juiste route aangeboden kregen op basis van hun bestemming (dagbezoekers, campinggasten, crew, etc).

Lees verder

LatinVillage

23 september 2019

Voor het Latin-evenement LatinVillage hebben wij het Event Traffic Dashboard geleverd. Hieraan gekoppeld hebben wij de stichting Waze vrijwilligers Nederland ingezet voor het leveren van mensen die het portaal bedienden en hierbij inzichten konden bieden aan het mobiliteitsteam ter plaatse.

Lees verder

Event Traffic Dashboard

23 september 2019

Voor de veiligheidsregio Gooi- en Vechtstreek hebben wij een hulpdiensten dashboard ontwikkeld. De brandweer maakt hier gebruik van voor het bepalen van de route tijdens een uitruk.

Lees verder

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.

Neem contact op