Navigatie voor hulpdiensten

9 augustus 2023

Navigatie voor hulpdiensten Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Lees verder

Incident route dashboard

9 augustus 2023

Incident route dashboard Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Lees verder

Incident dashboard

9 augustus 2023

Incident dashboard Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Lees verder

Incident feeds

9 augustus 2023

Incident feeds Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. We gaan hem nog voor je vullen. Wil je ondertussen wat informatie? Neem dan contact met ons op.

Lees verder

Webinars Incident Management

8 december 2022

Wij organiseren geregeld webinars voor onze doelgroepen. Hieronder zie je een overzicht van toekomstige webinars. Per webinar hebben wij beschreven wat je kunt verwachten. Daarnaast is het mogelijk om per webinar in te schrijven. Onze webinars zijn voor iedereen toegankelijk en geheel gratis. Wij zijn van mening dat kennis er is om te delen!

Lees verder

Slim reizen naar het bos

28 september 2021

Tijdens de periode van strenge coronamaatregelen zochten veel mensen hun vermaak in het bos. In het algemeen een veilige keuze, maar niet wanneer er te veel wandelaars zich in hetzelfde bos begeven. Om de drukte in de bossen van zuid nederland te reguleren kunnen meldingen in de navigatie-app Waze helpen.

Lees verder

Veiligheidsregio Gooi- en Vechtstreek

29 september 2020

Voor de veiligheidsregio Gooi- en Vechtstreek hebben wij een hulpdiensten dashboard ontwikkeld. De brandweer maakt hier gebruik van voor het bepalen van de route tijdens een uitruk.

Lees verder

Filenieuws voor DPG Media

21 juli 2020

We kennen het allemaal. Je hebt de radio aan staan en ieder half uur krijg je even een snelle update van de files op de A en N wegen. Soms door de DJ zelf, soms ingesproken door iemand van de ANWB. Nuttige informatie, want niet iedereen rijdt met navigatie en is dus niet automatisch op de hoogte van een naderende file.

Lees verder

Incident Management

23 september 2019

Tools voor hulpdiensten …als iedere seconde telt. Dat is de slogan van de hulpdiensten in Nederland en dat is waar wij hen mee helpen. Dankzij ons Incident Route Dashboard kunnen wij hulpdiensten ondersteunen in het vinden van de beste route naar een incident, op basis van het actuele verkeersbeeld. Vanuit een P2000 melding analyseren wij […]

Lees verder

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.

Neem contact op