Slim reizen naar het bos

28 september 2021

Tijdens de periode van strenge coronamaatregelen zochten veel mensen hun vermaak in het bos. In het algemeen een veilige keuze, maar niet wanneer er te veel wandelaars zich in hetzelfde bos begeven. Om de drukte in de bossen van zuid nederland te reguleren kunnen meldingen in de navigatie-app Waze helpen.

Lees verder

Filenieuws voor DPG Media

21 juli 2020

We kennen het allemaal. Je hebt de radio aan staan en ieder half uur krijg je even een snelle update van de files op de A en N wegen. Soms door de DJ zelf, soms ingesproken door iemand van de ANWB. Nuttige informatie, want niet iedereen rijdt met navigatie en is dus niet automatisch op de hoogte van een naderende file.

Lees verder

Waze Community

21 juli 2020

Ons Wegstatus.nl platform is ontstaan vanuit de Waze Benelux community. Doordat deze samenwerking altijd enorm goed is geweest hebben wij een belangeloze inzet om hen te ondersteunen met het invoeren van wegwerkzaamheden in de Waze app.

Lees verder

Realtime Traffic Update

23 september 2019

Op een website, op televisie of op de radio, wij hebben altijd de meest actuele verkeersinformatie beschikbaar en kunnen dit voor elk gewenst kanaal ontsluiten. Door de samenwerking met Waze en de locatiegegevens van de NDW (Nationale databank wegverkeersgegevens) en het VVC (Vlaams verkeerscentrum), kan een zeer accuraat en gedetailleerde Traffic Update worden gegenereerd voor Nederland en Vlaanderen. 

Lees verder

Incident Route Dashboard

23 september 2019

Hulpdiensten willen zo snel en veilig mogelijk naar incidenten toe rijden. Op het moment dat er een melding binnenkomt vanuit de alarmcentrale, is het er voor de hulpdiensten alles aan gelegen om de snelste en veiligste route te weten naar de plek van de melding.

Lees verder

Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.

Neem contact op