Traffic Reportal

Een van onze klanten Traffic Service Nederland laat zien hoe zij de Traffic Reportal inzetten.

Via ons Event Traffic Dashboard of Roadwork Traffic Dashboard kunnen wij allerlei gekoppelde databronnen op overzichtelijke wijze laten zien, zodat  de gebruiker  inzicht krijgt in de situatie op de weg en de doorstroming op vooraf ingestelde routes. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook invloed kunt hebben op de weggebruikers? Hiervoor is een directe verbinding met de navigatiesystemen essentieel. Deze link bieden wij met de Traffic Reportal.

Stel je wilt een wegafsluiting weergeven in de navigatiesystemen. Hoe doe je dat? Via Traffic Reportal kun je zelf eenvoudig de wegafsluiting aanmaken, waarna je deze met een druk op de knop direct doorschiet naar bijna alle navigatiesystemen. Hierdoor bereik je direct ruim 45% van de navigatie gebruikers in Nederland met jouw informatie. In Vlaanderen praat je zelfs over ruim 50%.

Dit helpt niet alleen om je informatie op de juiste plek te krijgen, maar zorgt voor meer betrouwbare navigatie en verhoogd de veiligheid op straat. Weggebruikers worden pro-actief omgeleid rond wegafsluitingen, over daarvoor geschikte wegen, en gewaarschuwd voor wegwerkers en verkeersregelaars.

Traffic Reportal is een online omgeving waarmee afsluitingen, beperkingen en meldingen in bijna alle navigatiesystemen zelfstandig zijn te beheren.


Meer informatie of vrijblijvende demo?

Wij laten graag zien wat je met het combineren van databronnen kunt doen.
Neem contact op